ΟΣΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

Εδω θα δειτε μονο μερικα απο τα πολλα βίντεο που έχουν γυρίσει συμπολίτες μας, που αρνούντα το χαράτσι των διοδίων. Το τελευταιο διαστημα ολο και περισσοτερα μεσα αναφερονται στον αγωνα μας. Δειγμα του ενδιαφεροντος της ελληνικης κοινωνιας. Οι Επιτροπες Αγώνα Κατοίκων, Πολιτων και Εργαζομενων- Πανελλαδικό Συντονιστικό, παλευουν σε όλη την χώρα ακόμη και μεσα στις γειτονιες των μεγαλουπολεων για να ενημερωσουν και να οργανωσουν νεες επιτροπες κατοικων εναντια στα διοδια. Ηδη αυτη η προσπαθεια εχει φερει τους πρωτους καρπους.
ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ
Στείλτε μας μέηλ με βίντεο και νέα απο τις εμπειρίες σας ενάντια στα διόδια
epitropes2010@gmail.com

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΙΝ 21-1-10

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2010
Βγήκαν τα μαχαίρια, στη μέση η κυβέρνηση
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 10 , 16:16

Ανοιχτά μέτωπα σε όλα τα επίπεδα και με όλους έχει η κυβέρνηση σε αυτή τη φάση καθώς επιχειρεί να κρατήσει σε απόσταση τα επιχειρηματικά συμφέροντα ώστε να μπορέσει να περάσει μεταρρυθμίσεις για τις οποίες πιέζει η Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη το… «μοίρασμα» της πίττας σε προμήθειες και διορισμούς στελεχών.
Οι ανακατατάξεις προκαλούν συγκρούσεις μεταξύ επιχειρηματικών ομίλων και με την κυβέρνηση. Ο όμιλος Μπόμπολα ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από την αποχώρηση του Ντίνου Ρόβλια την οποία προκάλεσε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, όπως και από επιλογές προσώπων που έχουν τοποθετηθεί σε καίρια κυβερνητικά πόστα τα οποία σχετίζονται με τα Δημόσια έργα, τα Συγχρηματοδοτούμενα και την Ενέργεια με το Περιβάλλον.Ευθεία επίθεση στην κυβέρνηση και ειδικότερα σε στενούς συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου έχουν εξαπολύσει κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα τα ισχυρά Μέσα Ενημέρωσης του εκδοτικού Συγκροτήματος της οικογένειας Μπόμπολα.Η κόντρα αφορά τον όμιλο Μπόμπολα, τον όμιλο Περιστέρη και τον ΔΟΛ.Η γενική γραμματέας του υπ. Περιβάλλοντος κ. Καλτσά, όσο και ο νέος γενικός γραμματέας Συγχρηματοδοτούμενων Εργων κ. Λαμπρόπουλος είναι πρόσωπα που σχετίζονται με τη ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ είτε μετέχοντας σε Δ.Σ., είτε σε εταιρεία που διαχειρίζεται σύμβαση παραχώρησης (π.χ. Ιονία Οδός).
...πηγη:http://www.sofokleousin.gr/archives/49968

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου